Facebook

Locatie

Locatie


OmgevingHet bungalowpark ligt in een schitterende omgeving aan de voet van de Pyreneeën in het dorpje Daumazan sur Arize, ca. 60 km ten zuiden van Toulouse en 120 km van Lourdes. Hart van het dorpje is de Romaanse kerk uit de 12e eeuw. Er is een karakteristieke markthal omgeven door vakwerkhuizen.

In Daumazan sur Arize vindt u diverse winkeltjes: bakker, slager, kruidenier, tabac, bank, apotheek, tankstation en fietsverhuur. In de Ariëge zijn ideeën te over voor een dagje eropuit. Montbrun, Montesquieu, Mas d’Azil (grotten) en Mirepoix staan borg voor een boeiende kennismaking met architectuur, cultuur en historie.

Verder in de omgeving vele sportieve en recreatieve mogelijkheden, zoals golf, raften, kanoën, wandeltochten, ballonvaart, paardrijden of een dagje eropuit naar het strand Narbonne of Perpignan) afstand circa 150 km. En niet te vergeten: de skigebieden!

Voor de echte liefhebbers skiën en langlaufen op redelijke afstand in Ax les Thermes en Guzet Neige. Geopend van december tot en met april. Kijk ook op www.ariëge.nl